Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı almak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı tasa ettikleri bütün mevzular hakkında marifet sahibi olabilirler.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini hapsetmek veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara muvafık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en oylumlu yararı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayan yangın kapısı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilişkilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa işlem adımları umumiyetle şunları içerir:

Report this wiki page