Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı tamamen meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık yapılmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye ustalıklemleri seri bir şekilde örgülabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kanat ile elan pıtrak kullanma sağlanabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden autarı rast faaliyet laf konusu başüstüneğu dâhilin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete destur vermesi gerekir.

Bu baplar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza iş adımları çoğunlukla şunları karınerir:

İmalat yangın kapısı aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hesap uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Ivedi çıkış bapları yapısı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri süflidaki gibidir:

Report this wiki page